Weboldal készítés

ALAPOK

Amiket jó, ha tudsz

A WEBOLDAL AZ ONLINE JELENLÉT ALAPJA

Egyben a digitális cégtáblád és az arculatod egyik legfontosabb eleme mellyel az ügyfeleid találkozhatnak. A jól használható, modern kezelőfelület értékes tartalommal feltöltve elnyeri az ügyfeleid bizalmát.

RESZPONZÍV DESIGN

Legyen gyors, átlátható, és gyönyörű – minden eszközön. A reszponzív design nem más, minthogy a weboldalad illeszkedik az adott eszköz kijelzőméretéhez, és annak megfelelően rendeződik a tartalom.

Tudj meg többet, olvass tovább a szolgáltatásról!

WEBOLDAL TÍPUSOK

Válaszd a számodra megfelelőt!

LANDING

Egy lapból álló weboldal mely a terméked, szolgáltatásod rövid bemutatásra alkalmas, de használhatod kampányokhoz vagy akár online CV-ként is.

PORTFÓLIÓ

Részletesen bemutathatod termékedet, szolgáltatásodat, referenciáidat, és igényeid szerint egyedi funkciókkal bővíthető a weboldal. Ha szeretnél, akár blogolhatsz is. Közszereplők esetén személyes weboldalként is tökéletesen használható.

WEBSHOP

Értékesítsd termékedet és/vagy szolgáltatásodat online egy felhasználóbarát, reszponzív felületen keresztül, ami éjjel-nappal elérhető az ügyfeleid számára!

Weboldalra van szükséged? Kérj ajánlatot a kapcsolat gombra kattintva!

KAPCSOLAT

SZERETJÜK AMIT CSINÁLUNK.

Ezért hisszük, hogy te is szeretni fogod.

WEBOLDAL ÜZEMELTETÉS

Megkönnyítjük a dolgod

Karbantartás? Frissítés? Új tartalom?

Számíthatsz ránk! Miután elkészült és elindult az új weboldalad, továbbra is rendelkezésedre állunk és alkalmi vagy állandó díjszabással igény szerint frissítjük, módosítjuk, bővítjük ahogy szeretnéd.
Brand management szolgáltatásunk keretein belül akár saját tartalmat is gyártunk számodra, mely lehet fotó, videó, blog poszt stb. Természetesen akkor is igénybe veheted a fenti szolgáltatásokat ha nem mi készítettük a weboldaladat. Ebben az esetben technikai egyeztetés és egy átfogó konzultáció szükséges.

Kérj ajánlatot a Kapcsolat gombra kattintva!

KAPCSOLAT

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Ismerkedjünk meg, vendégünk vagy egy csésze kávéra!

Telefon
+36 30 19 00 850
Email
hello@brandforce.hu

All for Joomla All for Webmasters