Kommunikáció

 • Közösségi oldalak kezelése
  Facebook, Instagram, LinkedIn

  Használd ki márkád építéséhez a világ legnagyobb közösségi oldalai nyújtotta számtalan lehetőséget!

 • Hirdetéskezelés
  Minden a tervezésen múlik

  Felkészül, céloz, tüzel! Pont így működnek az online hirdetések is. Termékedet/szolgáltatásodat népszerűsítő hirdetéseidet előzetes terv alapján hozzuk létre, majd figyeljük és szükség esetén módosítjuk.

 • Márkanagykövetek közvetítése
  Hirdess véleményvezéreken keresztül!

  Érd el célközönségedet kedvelt személyiségek ajánlása által, akik online jelenlétükkel és követőtáborukkal erősítik a terméked/szolgáltatásod értékesítését és márkaismertségedet!

 • Sajtókapcsolat
  Ha fontos a nagyközönség

  Szeretnéd, hogy termékedről/szolgáltatásodról magazinok, bloggerek írjanak? Celebeket, sajtómunkatársakat hívnál meg a rendezvényedre? Ez a szolgáltatás épp Neked való!

KÖZÖSSÉGI OLDALAK KEZELÉSE

Facebook, Instagram, LinkedIn

Használd ki márkád építéséhez a világ legnagyobb közösségi oldalai nyújtotta számtalan lehetőséget!

 

Ugye Neked is feltűnt, hogy mennyivel sikeresebbek azok a vállalkozások akik jól megtervezett, koncepciózus tartalmakat publikálnak a közösségi felületeken? Te se maradj le! A márkaépítés egyik legfontosabb eleme a folyamatos online jelenlét. Átvállaljuk a közösségi média felületeid kezelését és a stratégiádban meghatározott időközönként, a célközönségednek megfelelő kommunikációs stílusban posztolunk  helyetted Facebook, Instagram, LinkedIn csatornáidon és igény szerint kezeljük a hirdetéseidet is.

 

Nincs elég tartalmad az online kommunikációhoz? Vess egy pillantást Tartalomgyártás szolgáltatásunkra is!

KAPCSOLAT

HIRDETÉSKEZELÉS

Minden a tervezésen múlik

Manapság már – a Facebook és a Google AdWords szolgáltatásainak köszönhetően – rendkívül alacsony, pár ezer forintos költségkerettel is hirdetheted termékedet/szolgáltatásodat. Ahhoz, hogy ilyen kis költés esetén is a megfelelő célközönséghez érjen el a tartalom, pontos célzási beállításokra és folyamatos hirdetésfigyelésre van szükség.

Ne aggódj, ezt mind átvállaljuk Tőled!

Hirdetéskezelés szolgáltatásunk keretein belül javaslatokat teszünk, hogy milyen tartalommal indítsunk hirdetéseket, létrehozzuk azokat, és követjük sikerességét a rekaciók alapján. Szükség esetén módosítjuk is a tartalmat, így Neked semmi mással nem kell foglalkoznod, csak az új ügyfeleiddel!

Spórolj akár 50%-ot Brand Management szolgáltatáscsomagunkkal!

KAPCSOLAT

SZERETJÜK AMIT CSINÁLUNK.

Ezért hisszük, hogy te is szeretni fogod.

MÁRKANAGYKÖVETEK KÖZVETÍTÉSE

Hirdess véleményvezéreken keresztül!

Érd el célközönségedet kedvelt és közismert személyiségek ajánlása által, akik online jelenlétükkel és követőtáborukkal erősítik a terméked/szolgáltatásod értékesítését és márkaismertségedet!

A közösségi média térhódításának korában az emberek egyre inkább figyelmen kívül hagyják – egyszerűen megszokásból nem veszik észre – az óriásplakát és/vagy televíziós kampányokat. Ahhoz, hogy ezeken a csatornákon mégis kimagasló eredményeket érj el hatalmas összegeket kell elköltened.

Erre a problémára nyújt megoldást az influencer marketing!

Az influencer marketing (vagy másnéven véleményvezérek, befolyásolók megszólaltatásának) lényege, hogy nem közvetlenül kommunikálunk a célközönséggel, hanem az adott személyeken (celebeken, hírességeken, bloggereken stb) keresztül, az ő saját csatornáikon és kommunikációs stílusukban. A felhasználók 91%-a előbb vásárolna és/vagy venne igénybe szolgáltatást valaki ajánlása alapján, mintha hirdetésben látja azt. Az influencerek (véleményvezérek) hatalmas követőtáborral rendelkeznek melynek tagjai sokkal fogényokabbak a követett személy által adott ajánlásokra, tippekre mintha egy általános hirdetésben látnák ugyanazt.

Használd ki az influencer marketingben rejlő lehetőséget, és érjünk el nagyobb eredményeket!

Spórolj akár 50%-ot Brand Management szolgáltatáscsomagunkkal!

KAPCSOLAT

SAJTÓKAPCSOLAT

Ha fontos a nagyközönség

Szeretnéd, hogy termékedről/szolgáltatásodról magazinok, bloggerek írjanak? Celebeket, sajtómunkatársakat hívnál meg a rendezvényedre? Ez a szolgáltatás épp Neked való!

Mondanunk sem kell, hogy mekkora hatása van annak, ha egy termékről/szolgáltatásról/eseményről a médiában jelennek meg hírek. Szolgáltatásunk keretein belül nem csak sajtóanyagot állítunk össze és juttatunk el a releváns médiumok felé, hanem rendezvények esetén a meghívásokat, az azt érintő folyamatos kommunikációt – mint pl.: emlékeztetők, kiegészítő információk küldését -, valamint a sajtómunkatársak és hírességek helyszíni fogadását is lebonyolítjuk.

A szolgáltatást egyszeri és folyamatos megbízással is igénybeveheted.
Spórolj akár 50%-ot Brand management szolgáltatáscsomagunkkal!

KAPCSOLAT

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Ismerkedjünk meg, vendégünk vagy egy csésze kávéra!

Telefon
+36 30 19 00 850
Email
hello@brandforce.hu

All for Joomla All for Webmasters