Grafikai szolgáltatások

Görgess lejjebb a részletekért!
 • Arculattervezés
  Tűnj ki a tömegből!

  Az első benyomás a legfontosabb, és egyben megismételhetetlen. Ragadd meg az alkalmat, és tűnj ki a tömegből egyedi céges arculattal!

 • Logótervezés
  A forma ami képvisel

  A logód lesz az, ami vizuálisan képvisel Téged, és a vállalkozásodat digitális és fizikai környezetben egyaránt.

 • Arculati elemek készítése
  Ha kell valami plusz

  Bármikor rendelhetsz céges arculatodhoz illeszkedő további digitális és nyomtatott anyagokat mint pl.: prospektusok, kártyák, mappák stb.

 • Közösségi tartalomgyártás
  Instagram, Facebook, Weboldal

  Nincs elég tartalom amit posztolhatsz? Segítünk! Céges arculatodba illeszkedő tartalmat készítünk közösségi felületeidre, hogy még több követőt szerezzhess.

ARCULATTERVEZÉS

Tűnj ki a tömegből!

Az első benyomás a legfontosabb, és egyben megismételhetetlen.

Ügyfeleid első körben a vizuális kommunikációd, vagyis a céges arculatod alapján alkotnak rólad véleményt néhány másodperc leforgása alatt. Ha jó vagy abban amit csinálsz, akkor ezt a céges arculatodnak is tükröznie kell. Ragadd meg a lehetőségeket, hozd ki a legtöbbet vállalkozásodból: alkossuk meg együtt az arculatot amely meghatároz és büszkévé tesz!

KAPCSOLAT

SZERETJÜK AMIT CSINÁLUNK.

Ezért hisszük, hogy te is szeretni fogod.

ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE

Ha kell valami plusz

Elfogyott? Módosítanád? Új kellene?

Bármikor lehetőséged van az elkészült céges arculatodhoz illeszkedő további digitális és nyomtatott anyagokat rendelni mint pl.: prospektus, névjegykártya, mappa, szórólap stb. Természetesen abban az esetben is készséggel állunk rendelkezésedre, ha nem mi terveztük az arculatodat. Ilyenkor az általad megadott irányelvek alapján készítjük el a megrendelt anyagokat.

KAPCSOLAT

KÖZÖSSÉGI TARTALMAK KÉSZÍTÉSE

Instagram, Facebook, Weboldal

Szerezz több követőt, posztolj vonzóbb vizuális tartalmat!

Ugye Neked is feltűnt, hogy mennyivel sikeresebbek azok a felhasználók akik jól megtervezett, meghatározott koncepciójú vizuális tartalmakat publikálnak a közösségi felületeken? Te se maradj le! Személyre szabott folyamatos együttműködés részeként elkészítjük neked az arculatodhoz és stratégiádhoz illő vizuális tartalmakat termékedről, szolgáltatásodról. Lehetőség van rendszeres fotózásra pl.: az irodádban, külső helyszínen, vagy akár profi fotóstúdióban is.

Igény szerint, a közösségi csatornáid teljes kezelését is – posztolás, hirdetéskezelés stb –  átvállaljuk tőled Brand management szolgáltatásunk keretein belül!

BRAND MANAGEMENT

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Ismerkedjünk meg, vendégünk vagy egy csésze kávéra!

Telefon
+36 30 19 00 850
Email
hello@brandforce.hu

All for Joomla All for Webmasters