Brand management

Szolgáltatáscsomag

BRAND MANAGEMENT

Mi is ez pontosan?

Röviden összefoglalva:

A brand management (vagy márkaépítés) szolgáltatás lényege és célja, hogy a potenciális ügyfeleid, vásárlóid a te szolgáltatásodat és/vagy termékedet részesítsék előnyben a versenytársakéhoz képest. Mondanunk sem kell, hogy ez mennyire fontos. Ehhez pontosan meghatározott stratégiára, célzott és kifinomult kommunikációra, minőségi digitális és nyomtatott anyagokra valamint kiváló szakemberekre van szükség. Az ismertség növelésére rengeteg eszköz és felület áll rendelkezésre, azonban nem mindegy, hogy ezeket milyen módon használjuk és milyen tartalommal töltjük meg.

A Brand management szolgáltatás olyan, mintha egyszerre alkalmaznál egy marketingest, grafikust, webfejlesztőt, fotóst és kommunikációs tanácsadót, csak sokkal költséghatékonyabb.

Tudj meg többet, olvass tovább a szolgáltatásról!

KINEK AJÁNLJUK?

A mi célközönségünk

Mondhatnánk, hogy mindenkinek.

Induló vállalkozásoknak akik az első perctől kezdve profin és tudatosan szeretnék márkájukat felépíteni és azzal piacra lépni.

Meglévő vállalkozásoknak akik sok versenytárssal rendelkeznek és szeretnének magasabb értékesítést, jobb piaci pozicionálást elérni.

Valamint azoknak, akik új termékkel és/vagy szolgáltatással lépnek piacra, és számukra kiemelten fontos ennek sikere.

Tudj meg többet, olvass tovább a szolgáltatásról!

SZERETJÜK AMIT CSINÁLUNK

Ezért hisszük, hogy Te is szeretni fogod.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Minden amire szükséged van

Tudjuk, hogy minden vállalkozás más és más, így az igények is eltérnek. A folyamatos együttműködés keretein belül minden esetben személyre szabott szolgáltatáscsomagot állítunk össze számodra, mellyel akár 50%-ot is spórolhatsz a szolgáltatások listaárához képest. A csomagot bármikor módosíthatod és egyszeri megbízásokat is kiadhatsz mellé mint pl.: arculati elemek tervezése, események szervezése és lebonyolítása, kampány kezelés vagy sajtókapcsolati koordináció.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS WEBOLDAL KEZELÉS

A márkaépítés egyik legfontosabb eleme a folyamatos online jelenlét. Átvállaljuk a közösségi média felületeid kezelését és a stratégiádban meghatározott időközönként, a célközönségednek megfelelő kommunikációs stílusban posztolunk  helyetted Facebook, Instagram, LinkedIn csatornáidon valamint a weboldaladon, és igény szerint kezeljük a hirdetéseidet.

TARTALOMGYÁRTÁS

Nincs elég tartalom amit posztolhatsz? Segítünk! Legyen szó fotózásról, videó készítésről, termékedhez, szolgáltatásodhoz kapcsolódó blogposztok írásáról vagy egyéb digitális és nyomtatott anyagok készítéséről, mi bármikor rendelkezésedre állunk!

STRATÉGIAI KONZULTÁCIÓ

Segítünk, hogy pontosabban határozhasd meg terméked, szolgáltatásod célközönségét valamint a hozzájuk vezető utat és tudatosabb, kifinomultabb stratégia alapján építhesd a márkádat.

KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

Tanácsokkal látunk el, hogy a célközönségednek megfelelően meghatározhasd az általános kommunikációs stílusodat, és segítünk, hogy minden helyzetben érthetően és kifinomultan kommunikálj termékedről, szolgáltatásodról vagy bármely a vállalkozásodat érintő helyzetről.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

KIEGÉSZÍTŐ
SZOLGÁLTATÁSOK

LÉPJ A KÖVETKEZŐ SZINTRE!

Ne csak céged legyen, hanem márkád is!

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Ismerkedjünk meg, vendégünk vagy egy csésze kávéra!

Telefon
+36 30 19 00 850
Email
hello@brandforce.hu

All for Joomla All for Webmasters